dinsdag 1 november 2022

Liftchallenge# 174

**Deze challenge wordt mede mogelijk gemaakt door 't Scrap-Ateljeetje** 

Hallo allemaal!

Leuk dat jullie weer komen kijken naar wat voorlopig de laatste uitdaging van dit jaar is. Dit keer mocht ik (Marjan) die verzinnen.


LIFT DEZE werkwijze:

Maak dus een kaart met (een) gestempelde afbeelding(en), die je zelf hebt gekleurd, op welke manier dan ook. Stans daaruit de tekst en leg die verhoogd  terug. Verdere afwerking is aan jou.

Tip: gebruik je losse letters leg die dan eerst langs een rechte lijn op je werk zoals je ze hebben wilt en plak er dan een strip schilders tape of van dat paarse tape op. Dan blijven ze op hun plek als je gaat stansen. Het tape (als je het juiste tape gebruikt) kun je mee stansen en er af halen.Gastdesigner Carla maakte deze prachtige kaart met schitterend gekleurde bloemen.


Cornelies superleuke kaart straalt vrolijkheid uit, met recht Merry!:


   Marjan: ik koos voor tropische bloemen en een kolibrie:


Nicole maakt een prachtig, stralend tafereel:Je kunt behoorlijk wat kanten op met deze uitdaging, dus doe gezellig mee met ons!

Natuurlijk hebben we een leuke prijs voor de winnares, Elly stelt dit gave pakketje beschikbaar.

Prijs van 't Scrap-Ateljeetje:


Je hebt de tijd tot vrijdag 2 december 18.00 uur om je kaart hieronder te linken. Heel veel plezier ermee als je meedoet en succes!

3 opmerkingen:

  1. Oh leuke uitdaging. Ik heb dit ooit wel eens eerder gedaan, dus ik weet dat het niet zo ingewikkeld is als dat het lijkt. Ik ben weer van de partij hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oh wat een leuke uitdaging, op deze manier nog nooit gedaan..

    BeantwoordenVerwijderen