dinsdag 21 januari 2014

Liftchallenge #58


Deze challenge wordt mede mogelijk gemaakt door --> Harlekino.

Goedemorgen! Zijn jullie klaar voor een nieuwe uitdaging? Een heel aantal van jullie deed weer mee met de eerste challenge van het nieuwe jaar, dus dat hopen we minstens te evenaren met de tweede liftchallenge. Iedereen is inmiddels weer een beetje in het vertrouwde ritme, hebben wij het idee. Dus daar gaan we!

De kaart die ik uitkoos voor editeie 58 is van Connie MacFarlane. Op haar blog vind je veel mooie kaarten, maar deze stak er voor mij uit door de schuine banen. Leek me wel weer eens iets anders. Dat je niet per se cijfers hoeft te gebruiken en tekst-stansen hoeft te hebben, bewijzen de uitwerkingen van het liftteam. Ook embossing is niet verplicht, maar natuurlijk wel heel leuk als detail.

Marjan koos voor een combinatie van letter en cijfer

Nadine plakte washitape en een stukje vellum op de kaart.

Cornelie maakte een vrolijke jongenskaart.


Ga er dus lekker voor zitten en wees creatief. Je kunt dit model kaart voor alle gelegenheden gebruiken en aanpassen. En als je meedoet maak je ook nog kans op een leuke prijs: 
De winnaar krijgt namelijk een kortingscode voor de Harlekino webshop 
ter waarde van maar liefst € 10,-.

Jullie hebben nog tot en met zaterdag 1 februari om mee te doen en een link naar je kaart hieronder in Mr. Linky te plaatsen. Veel plezier! 

Groetjes,

Marjan, Cornelie en Nadine

maandag 20 januari 2014

Uitslag Liftchallenge #57

Goedemorgen!

Onze eerste challenge in januari werd een succes! Dat is fijn om te zien en ondanks dat een aantal deelnemers aangaven dat ze de kaart best lastig vonden ... gingen ze de uitdaging toch aan. Goed gedaan! En we hebben dan ook veel mooie kaartjes gezien n.a.v. deze liftkaart. Ook van dames die voor de eerste keer met ons meededen. Tja, en dan moeten we kiezen.... zoals altijd lastig! 
Maar we hebben uiteraard wel weer een top kunnen samenstellen.

Hieronder staan de kaarten van de top 3 dames in willekeurige volgorde. Echt een moeilijke keuze voor ons!
Van harte gefeliciteerd! Jullie mogen de top 3 button op jullie blog plaatsen.


Maar de winnares van deze challenge is........CYNTHIA!! 
Voor winnaressen is deze button bedoeld en die kun je dan ook ook op jouw blog zetten, als je wilt.
Van harte met je eerste plaats en met de mooie prijs van het Scrap-Ateljeetje!
Mail mij (Marjan, mailadres in sidebar) even over je adresgegevens en dan komt de prijs z.s.m. jouw kant op.

Dan rest mij nog te zeggen... fijn dat jullie allemaal zo enthousiast meededen, dank daarvoor! Wij zijn er blij mee en hopen dat dat zo doorgaat. Morgen is er weer een nieuwe challenge. Nadine koos de liftkaart uit, die heel goed liftbaar is! Kijk dus morgen zeker even en vooral... doe mee! 

Fijne dag en groet van het Liftteam.

dinsdag 7 januari 2014

Liftchallenge #57

-- > Deze challenge wordt mede mogelijk gemaakt door Elly van 't ScrapAteleetje.

Goedemorgen!

Na een blogvakantie van twee weken gaan wij weer fris en vrolijk van start met de eerste uitdaging van het nieuwe jaar. Natuurlijk hopen we dat jullie allemaal fijne en gezellige feestdagen gehad hebben en wensen we iedereen een heel goed, gezond en creatief 2014! En hopen we dat jullie ook dit jaar weer enthousiast meedoen aan onze challenges.

Deze liftkaart mocht ik (Marjan) weer uitzoeken en ik vond de volgende kaart op Pinterest. Hij is gemaakt door een Fran├žaise, haar naam is Audrey en haar blog vind je hier.Hieronder vind je onze uitwerkingen, maar eerst de mooie kaart van onze gastdesigner:

Willy


Nadine:Cornelie:Marjan:Zoals jullie zien vier heel verschillende uitwerkingen!
Dat smaakt naar meer, dus hopen wij dat jullie de papiertjes en embellies tevoorschijn halen en flink aan de slag gaan met deze kaart! 

Deze challenge wordt gesponsord door 't ScrapAteljeetje en Elly stelt een prachtige prijs beschikbaar!


De prijs is een Sizzix doily met border stans.

Doen jullie mee? Wie weet win je deze mooie stansen dan wel! Je hebt de tijd om je kaart te linken tot zaterdag 18 januari 12.00 uur. Denk er alsjeblieft aan een directe link naar je blogbericht te plaatsen en niet naar je hele blog, dat scheelt ons veel zoekwerk.
We wensen jullie veel plezier en succes!

Groetjes van Cornelie, Nadine en Marjan.