maandag 20 november 2023

Uitslag #183

    

Hallo liftsters!

Wat een mooi aantal deelnemers weer, jullie vonden het een leuk model en we zagen dan ook veel verschillende uitwerkingen, je kon er ook alle kanten mee op! 

We hebben uit alle inzendingen deze toppers gekozen, in willekeurige volgorde:

TOP 3

Miranda met een erg mooie kaart in winterse kleuren en een prachtig tafereel op de voorzijdeRhodé maakte een schattige babykaart met mooie zachte tintjes en wat een mooie wolken en regenboog!Gerjon maakte een mooie moderne versie met de leuke kerstballen aan echte touwtjes en een schitterende voorkant met goudembossing:Drie heel mooie kaartjes dames en van harte met jullie top 3 plaatsje! Neem deze button maar mee, als je hem nog niet hebt.


De punten voor deze kaarten lagen echt heel dicht bij elkaar, maar de meeste punten kreeg .....

GERJON

...en dus is zij onze winnares. Van harte gefeliciteerd! Jij wint de leuke prijs van 't Scrap-Ateljeetje en graag nodigen we je uit als gastdesigner voor een volgende keer. Zou je mij (Marjan) even willen mailen voor je adres en of je mee wilt doen als GD? Ik vertel je er dan alles over.
Uiteraard is deze button voor jou!


Zoals jullie al lazen was dit de laatste challenge van 2023.

We gaan er een poosje mee stoppen en willen jullie weer graag bedanken voor alle mooie kaartjes die jullie instuurden voor onze challenges, we gaan er volgend jaar weer gezellig mee door!


Geniet van de komende feestdagen en hopelijk zien we jullie weer terug op 9 januari 2024

Groetjes van Cornelie, Nicole en Marjan