dinsdag 25 augustus 2015

Liftchallenge # 90

**** Deze challenge wordt mede mogelijk gemaakt door CREABEST ****

Hallo liftsters!

Daar zijn we dan eindelijk weer.... na een lange blogvakantie, die Cornelie en ik op heel verschillende wijze doorbrachten, maar waarvan we wel allebei genoten hebben. Hopelijk hebben jullie ook een fijne tijd achter de rug!
Deze eerste challenge voor de tweede helft van het jaar is er een door mij gekozen. De inspiratiekaart vind je hieronder en de challenge luidt als volgt:

Het gaat om een kaart in een ander model dan standaard en invulling is verder wel vrij, maar er moet ook stempelwerk op zitten. Geen opgebouwde laagjes!

De designer is Latisha Yoast.Allereerst de mooie kaartjes van onze twee gastdesigners. Zij wonnen de vorige twee keren onze challenges en doen nu allebei mee, omdat we een zomerbreak hadden.


Gastdesigner Margaret: een mooi model en een frisse, elegante kaart.


Gastdesigner Brenda: Brenda werd flink uit haar comfortzone getrokken, ze maakt geweldige shabby chic kaarten en lay-outs met juist veel laagjes, maar dit is toch een heel een knappe kaart.


Cornelie: helemaal Cornelie, deze gave kaart met de cute vogeltjes met wiebeloogjes!


Marjan: Met bloemen en in een van mijn favoriete kleurstellingen .... ik hou ervan.Zoals jullie zien is er van alles en nog wat mogelijk, als je je maar houdt aan de voorwaarden.
Doe gezellig mee, we zijn benieuwd naar jullie inzendingen.

****

Deze keer is CREABEST onze sponsor.


Zij sponsoren met een cadeaubon van €10,00

 De winnares mag die bon besteden in onze winkel, in onze webwinkel of op een beurs die we bezoeken (ArtSpecially of KreaDoe)

Je kunt meedoen met onze challenge tot vrijdag 4 september 18.00 uur. Graag via een directe link naar je blogpost en niet naar je hele blog, dat scheelt ons zoekwerk.

Succes, veel plezier .... en groetjes van Cornelie en Marjan.