dinsdag 7 maart 2023

Liftchallenge #177

***Deze challenge wordt mede mogelijk gemaakt door 't Scrap-Ateljeetje***

 Hallo Liftsters!

En dan nu weer over naar de nieuwe Liftchallenge, die ik (Marjan) mocht bedenken:

Lift deze werkwijze waarbij je de achtergrond maakt met TEKST d.m.v. (een) achtergrond stempel(s) zoals op de voorbeelden. Dat hoeft niet persé met embossingpoeder, maar wèl op een gekleurde achtergrond èn over de hele achtergrond. Dit moet de hoofdmoot zijn van je kaart. Het model is vrij, de afwerking geheel aan jou.  

 

Misschien denk je...Ik heb geen grote achtergrond stempel! Dan zou dit nog een idee kunnen zijn:  Sentiment stamping. Bekijk het filmpje van Jennifer en je ziet hoe het werkt.

Laat je alsjeblieft niet ontmoedigen als je geen grote tekst stempel hebt. Het mag ook allemaal wat verder uit elkaar, zoals bij Jennifer. Als de tekst maar duidelijk de hoofdrol speelt op je achtergrond.

Onze gastdesigner Daniëlle maakte deze gave kaart! 


Cornelie's kaart met de leuke typemachine en een een lief briefje erin! 

Ik maakte deze met o.a. een schattig beertje van MFT.


En de gave kaart van Nicole met deze feestelijke haai. Als je wint krijg je de leuke prijs die 't Scrap-Ateljeetje beschikbaar stelt:

Een pakketje met paperpad, stickers en tape O lala Paris stad van de liefde, Doodlebug Design.


Doen jullie mee? We zijn heel benieuwd naar de inzendingen, veel plezier en succes! Je kunt je kaart linken tot vrijdag 31 maart 18.00 uur.

Groetjes van Cornelie, Nicole en Marjan

maandag 6 maart 2023

Uitslag Liftchallenge #176

Hallo lieve lifters!,

Hier zijn we met de uitslag van de shakerlift. Wat waren er mooie inzendingen! Voor degene die nog wat inspiratie zoeken zou ik echt willen adviseren de inzendingen nog eens door te lopen want er zaten echt prachtige kaarten bij! We zijn trots op jullie!! Het was dan ook niet gemakkelijk om een top 3 samen te stellen maar uiteindelijke zijn we er toch uit gekomen. 
Dit zijn ze geworden in willekeurige volgorde;

Danielle: Om verliefd op te worden, deze vrolijke teckel met zijn ballonnen!!


Gerjon: Nog meer liefde.. deze keer in kusjes en knuffels met hartjes als shakermateriaal.


Rhodé - Met deze geweldig leuke brievenbus. Wie wil er nu niet zo een kaartje ontvangen?!Wat zijn ze leuk hè! En dit is dan nog maar het topje van de ijsberg. Gefeliciteerd allemaal, voor jullie is de button hieronder..Het was dan ook echt een nek-aan-nek race maar de winnaar van deze uitdaging is geworden... (tromgeroffel)

GERJON!!

Een beetje verliefd waren we op jouw kaartjes. Natuurlijk hoort er ook een prijs bij deze uitdaging. Die mag je uitzoeken op de prijzenpagina en aan mij (Nicole) laten weten wat je uitgezocht hebt. Ook zouden we het leuk vinden als je gast designer bij één van onze volgende challenges wordt.
 

Morgen is Marjan er weer met een hele leuke nieuwe uitdaging.
Tot morgen!!

Groetjes Marjan, Cornelie & Nicole