dinsdag 29 oktober 2013

Liftchallenge #53

Goedemorgen lifters!!

Wat een woei! Jeetje miena! Ik hoop dat iedereen de storm goed heeft doorstaan, want het gaat flink te keer, en ik heb al veel bomen vlak zien liggen.
Wel heerlijk weer om achter je knutseltafel te kruipen en aan de slag te gaan met de volgende leuke liftkaart!


Deze is van Meghan, met een zomers tintje....maar dat kan ook anders!
Kijk maar eens naar de voorbeelden van bv. onze GD Rianne!


Rianne heeft er een hele leuke najaar draai aan gegeven!

Natuurlijk ook van ons eigen team weer inspiratie!


Neem nou deze geboorte kaart van Nadine! Lief!


Of deze kerstkaart van Marjan! Mooi!Maar ook een verjaardagskaart kan, dit maakte Cornelie!
We waren wel alle drie in een "rozige" stemming!

Dus laat je fantasie de vrije loop en leef je uit op deze liftkaart!
Je kunt je kaart linken tot zaterdag 09 november 12.00 uur!

Natuurlijk hebben we ook nog wat voor de winnares en deze prijs wordt verzorgd door


't kleinste, maar meest knusse en overvolle scrapwinkeltje van Nederland! Voor al uw benodigdheden op het gebied van scrappen, kaarten maken en home decoration in nostalgische en landelijke stijl. 

Elly stelt deze prijs beschikbaar!
Die komt naar je toe fladderen als je de winnares wordt. Leuk!!!We kijken weer uit naar jullie creaties!
Groetjes van het liftteam.

maandag 28 oktober 2013

Uitslag liftchallenge #52

Goedemorgen!

Wat hebben jullie je lekker uitgeleefd met het thema dat ik koos voor de 'Iets anders' challenge. Er zijn weer een hoop dozen uit de kast gehaald en omgekieperd om iets 'olds' te vinden. Gouwe ouwe kwamen voorbij in alle soorten en maten, leuk! Bijna dertig inzendingen, waaruit wij de volgende top 3 selecteerden, in willekeurige volgorde:

Sanne


Tineke 


  Nelleke 


Van harte gefeliciteerd meiden, jullie mogen deze button op je blog zetten.
Maar met stip bovenaan stond:

Sanne!

Van harte gefeliciteerd! Je mag de volgende button op je blog plaatsen als je wilt:En daarbij win je ook nog de kortingscode voor de webshop van Harlekino. Als je even een mailtje stuurt naar Nadine (e-mail adres in de sidebar), dan zorgen we dat je de juiste code krijgt. Veel plezier ermee!

Morgen heeft iedereen weer nieuwe kansen op een leuke prijs, maar vooral natuurlijk op een leuke kaart. De liftkaart die Cornelie uitkoos is namelijk erg leuk! Kijken dus morgen!

Fijne dag en groetjes van van het liftteam!

dinsdag 15 oktober 2013

#52 --> Iets anders!


Ha, daar zijn jullie weer! Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ik (Nadine) mocht weer eens iets anders bedenken en liet me inspireren door de mooiste dag van het afgelopen jaar: mijn bruiloft. Nu heb ik de woorden wel een beetje aangepast, omdat het voor sommigen misschien niet heel makkelijk is om iets van iemand te lenen. De opdracht luidt als volgt:

Maak een kaart met:
Something OLD
Something NEW
Something PINK
Something BLUE

Het is bij deze uitdaging natuurlijk wel de bedoeling dat je aangeeft welke old, new, pink en blue spulletjes je hebt gebruikt.Al zal dat voor een deel wel zichtbaar zijn natuurlijk. 
Een beetje inspiratie nodig? Ons team ging natuurlijk al aan de slag:

DSC02382 (480x640)
Cornelie haalde oude haarspiraaltjes tevoorschijn
en plakte ze op de nieuwe roze SU-bloemen-stempels.
De strass-steenstjes zijn blauw.

LC#52
Marjan koos roze en blauwe papiertjes, een nieuwe mal en voor oude drukkertjes als accentjes.
Nadine gebruikte haar nieuwe Sizzix achtergrond, een oude
embossingmal en blauwe papiertjes. De details zijn in roze.


De sponsor is:


Harlekino is een hobbywinkel in Gulpen, Zuid Limburg, met een zeer groot en breed assortiment. We zijn al ruim 15 jaar actief in de branche en verkopen tevens cadeau artikelen en wenskaarten, maar 80% is hobby. Heeft U vragen over een artikel of heeft U advies nodig bij Uw aankoop, bel of mail dan gerust. 
We staan U graag persoonlijk te woord van maandag van 11.00 tot 18.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. U heeft dus te doen met een ervaren en vakkundig hobby leverancier. Sinds 2009 hebben we tevens een succesvolle webshop waarop altijd van alles op te vinden is voor de makers van kaarten. 

De prijs die Harlekino beschikbaar stelt: een kortingscode van 10 euro in de webshop. 

Jullie hebben tot en met zaterdag 26 oktober 12.00 uur de tijd om mee te doen met deze uitdaging en je kaart hieronder te linken. Wij zijn natuurlijk reuze benieuwd naar jullie creaties. Veel plezier!

maandag 14 oktober 2013

Uitslag Liftchallenge #51

Hallo daar!

Wat een herfstweertje is het, hè? Echt weer om binnen te blijven als het kan en je lekker met de hobby bezig te houden. Dat hebben veel dames afgelopen week trouwens ook gedaan, want we hadden een mooi aantal inzendingen, fijn! We zagen veel knappe lifts voorbij komen, zowel vrije lifts als bijna niet van de liftkaart te onderscheiden, erg leuk! Na onze stemmen te hebben geteld zijn we gekomen tot de volgende top 3, elk met maar één punt verschil.
Van harte gefeliciteerd meiden, jullie mogen deze button op je blog zetten.
Maar de winnares van deze challenge met de meeste punten is.....


RIANNE

Van harte gefeliciteerd, Rianne, wat een originele lift maakte jij!! Jij mag deze button op je blog zetten, als je wilt:En daarbij win je ook nog de leuke prijs van Bij Oma Dee. Neem je even contact op met mij (Marjan, e-mail adres in de side-bar), ik zorg voor de afhandeling van de prijs.

Natuurlijk zijn we er morgen weer, met een nieuwe challenge, deze keer "iets anders", een erg leuke bedacht door Nadine, mis hem niet!

Fijne dag en groetjes van Cornelie, Nadine en Marjan

dinsdag 1 oktober 2013

LC# 51

Hoi!

Daar gaan we weer: van start met nummer 51 van de Liftchallenge!

Deze keer was ik aan de beurt voor het kiezen van de kaart en ik heb na enig zoeken deze kaart gevonden, hij sprak me aan vanwege de indeling en de strakke maar toch speelse vorm. Ook de inktspatjes vind ik erg gaaf!

Hij is van de Franse Yolande.Graag willen we op de een of andere manier de inktspatjes terug zien, al hoeven dat dat niet persé inktspatjes te zijn, je kunt er ook andere zaken voor gebruiken. 

Ons team maakte de volgende uitwerkingen, als eerste de mooie kaart van onze gastdesigner Sylvia:Cornelie:


Nadine:


Marjan:


Grappig dat ons team alle drie zonder het van elkaar te weten iets met geel gedaan heeft ;)


Onze sponsor voor deze challenge is Bij Oma Dee
Bij Oma Dee is een gezellige hobby(web)winkel in Bovenkarspel. In de winkel vind je vooral spulletjes op het gebied van kaarten maken en scrappen, maar ook Décopatch. Ik voel me als een kind in een snoepwinkel, heerlijk om met al die materialen bezig te zijn. En er is ook zoveel om uit te kiezen, het assortiment wordt wekelijks groter. Ik verkoop vooral Amerikaanse merken zoals Authentique, Bo Bunny, My Mind’s Eye, Jillibean Soup, Carta Bella, Lilybee Design enzovoort. En als ik het niet heb, kan het meestal wel besteld worden. Samen met Inge Groot organiseer ik ook regelmatig workshops. Inge bedenkt de mooiste creaties en de workshops zijn altijd supergezellig. Mede dankzij Inge verkoop ik nu ook merken zoals My Favorite Things, Whiff of Joy en Spectrum Noir Markers. Ik hoop dat je een keer langskomt in de (web)winkel om het met eigen ogen te zien. Groetjes Miranda 

Miranda stelt een leuke prijs beschikbaar, een zeer bruikbaar pakketje embellishments:Hopelijk vinden jullie dit weer een leuke kaart om te liften en doen jullie ook nog mee! Je hebt hiervoor de tijd tot zaterdag 12 oktober 12.00 uur.
We wensen jullie veel plezier en succes. Hieronder kun je je kaartje linken. Denk er alsjeblieft aan om een directe link naar je blogbericht te plaatsen en niet naar je hele blog, dat scheelt ons veel zoekwerk.

Groetjes van Cornelie, Nadine en Marjan,