maandag 19 december 2011

Uitslag Challenge #6

Goedemorgen!

Hier zijn we met de uitslag van challenge #6.
Dit keer hadden we iets minder inzendingen, wellicht was iedereen te druk met kerstkaartjes, maar we zijn heel blij met de mooie inzendingen die we binnenkregen en bedanken iedereen voor de deelname!
Het was weer heel lastig kiezen door de mooie inzendingen die we kregen, maar na puntentelling is dit onze top 3 geworden. In willekeurige volgorde:

1. Brenda


2. Karin


 3. Jolanda


Drie prachtige kaartjes!

Maar de kaart die de meeste punten kreeg is gemaakt door Brenda !


Gefeliciteerd Karin en Jolanda met jullie welverdiende top 3 plekje en Brenda gefeliciteerd met je prijs!
De top 3 dames mogen deze button op hun blog plaatsen als ze willen.En Brenda, jij kunt als winnares van deze challenge deze button op je blog plaatsten en lift gezellig met ons mee voor de volgende challenge.

Mail mij even Brenda, dan geef ik je het mailadres van Miranda van ScrappyDoo, die deze challenge heeft gesponsord. Zij zorgt ervoor dat de spulletjes jouw kant opkomen.Dinsdag 3 januari 2012 zijn we we weer terug en dan vertelt Nadine 
jullie alles over de volgende challenge.Voor nu wensen wij jullie allemaal ... heel prettige en gezellige feestdagen
 en zeker een goed en gezond en ook creatief 2012


Groetjes van Nadine, Cornelie, José en Marjan

dinsdag 6 december 2011

Liftchallenge #6 !!

Hoi!!


Vandaag zijn we alweer toe aan onze 6e liftchallenge! Het is de laatste voor dit jaar, want na de uitslag op 19 december nemen wij even een korte feestpauze. Op 3 januari start de eerste challenge van 2012!

Deze keer heeft Marijke, winnares van liftchallenge #3 de kaart uitgezocht!
De te liften kaart is van Anja!


Dit is de te liften kaart!!

Natuurlijk heeft Marijke zelf ook een liftvoorbeeldkaart gemaakt, en wel deze;


Door veranderingen bij ons blog, is het toeval er dat Anja zelf óók een voorbeeldkaart voor deze challenge maakt. Anja was de winnares van liftchallenge #4! Anja lift dus haar eigen kaart!! Wij, en Anja zelf ook, zagen daar de humor wel van in. Dus hier de liftkaart van Anja!


Natuurlijk hebben wij ook allemaal een liftkaart gemaakt!Dit is de lift van Marjan.


De liftkaart van José.


De liftkaart van Nadine.De liftkaart van Cornelie


Genoeg voorbeelden zouden wij zo zeggen, en een prachtige kaart om te liften. Wij hopen dat jullie allemaal weer enthousiast zijn en jezelf uit willen dagen, ook al is het je stijl niet. Juist dan, is het juist eens leuk om te doen!! Verfrissend!

En natuurlijk hebben we ook weer een leuke prijs geregeld. Miranda van ScrappyDoo heeft mooie spullen uit haar magazijn getoverd en beschikbaar gesteld! Super toch? Als dat niet genoeg redenen zijn om mee te doen, dan weten wij het ook niet meer! Jullie hebben in ieder geval tot zondag 18 december 12.00 uur de tijd.Heel veel succes in ieder geval, en we kijken weer uit naar jullie inzendingen!

Groetjes Nadine, José, Marjan en Corneliezondag 4 december 2011

Uitslag #5

Goeie avond allemaal!

Het is weer tijd voor de uitslag van challenge #5! Wat ontzettend leuk dat er zoveel van jullie mee hebben gedaan en dat er toch nog de meesten naald en draad ter hand hebben genomen, top!
We hadden een redelijk gelijke top 5 maar de top 3 die daar uitsprong met punten zijn in alfabetische volgorde!

Kim

Tinie

Wies


Gefeliciteerd meiden! Jullie mogen onderstaande button op jullie blog zetten.De winnaar, die bij drie van ons bovenaan stond is...... Tinie! Van harte gefeliciteerd Tinie! Je mag contact opnemen met José over je prijs. En je mag onderstaande button op je blog zetten.


Dinsdag vinden jullie hier de nieuwe challenge. En dat wordt weer een hele mooie kaart, dus kom kijken!

Groetjes, Nadine, Cornelie, Marjan en José