dinsdag 20 juni 2017

liftchallenge #119


>dit bericht wordt mede mogelijk gemaakt door 'Bij Oma Dee"<

Hé goedemorgen lifters!

Een nieuwe liftkaart hebben we alweer voor jullie klaar staan! De laatste voordat de zomervakantie van start gaat. Daarna gaan we eind augustus weer verder. Maar deze datum plaatsen we in het bericht met de uitslag van deze challenge.
 Nu eerst de nieuwe liftkaart en deze is van niemand minder dan;


altijd mooie inspiratie bij haar te vinden en veel te leren!


Zo kwam ik dus op deze liftkaart. De bedoeling is om van stroken papier een basis te maken en daar weer een tekst uit te stansen en weer terug leggen in bijv. wit.

Marfien onze winnares van liftchallenge #118 maakte een voorbeeld met dessin papier en ook nog eens in de vorm van een hart!Marjan maakte deze lift met deze gave kleuren combi.En zelf pakte ik zonnige kleurtjes om te kunnen proosten.


Een leuke techniek, niet moeilijk, veel mogelijkheden en ook leuk om eventuele restjes op te maken.
Oftewel leef je uit en link je kaart voor vrijdag 07 juli 18.00 uur en wie weet win jij die prachtige prijs van 'Bij Oma Dee' wel!


Een super mooie stempelset van Concord&9th, geweldig toch?!


Succes en veel plezier,
groetjes Marjan & Cornelie

maandag 19 juni 2017

Uitslag Liftchallenge #118

De challenge werd door veel dames als leuk ervaren en ook best als een uitdaging. We zagen veel verschillende achtergrondjes op de inzendingen en ook qua afwerking veel moois. Daaruit hebben we deze toppers gekozen. In willekeurige volgorde:


Van harte gefeliciteerd dames! Wat een mooie kaarten!
Jullie mogen deze button op je blog zetten als je die nog niet had:Deze button is echter voor de winnares van deze challenge en dat werd......

INEKE


Van harte, Ineke! 
Wil je Marjan even mailen dan stuur ik je gegevens door aan Elly van 't ScrapAteljeetje, zodat je prijs z.s.m. bij jou thuis in de bus valt.
Daarbij nodigen we je uit om onze gastdesigner te zijn voor de volgende challenge.

Morgen zijn we er weer met een leuke nieuwe challenge, die door Cornelie werd uitgezocht.
Tot dan!

Groetjes, Cornelie en Marjan