dinsdag 31 maart 2015

Liftchallenge #84

*** Deze challenge wordt mede mogelijk gemaakt door De Scrapheap***

Hallo allemaal!

Laatste dag van maart, we gaan alweer april in, het voorjaar! Daarom een liftkaart in bloemige sferen, die ik voor deze challenge koos. Hij is gemaakt door Wendy McKee, we hebben al eerder een liftkaart van haar gehad. De link naar wat van haar werk bij Studio Calico vind je hier. Haar blog is leeg, ik weet niet of ze nog een ander blog heeft. Het werd deze kaart van haar:Helaas hebben wij geen voorbeeldkaart van de winnares van de vorige keer, Carmen. Zij heeft haar prijs niet geclaimd, ik heb haar een mail gestuurd, maar helaas niets gehoord. Carmen, mocht je dit lezen, mail je mij nog even? Kent iemand Carmen, zou het fijn zijn als je haar er op attent maakt dat ze won.

Dus deze keer alleen de voorbeeldkaartjes van Cornelie en mij:

 Cornelie maakte een  prachtige kaart in zwart wit, roze groen!Mijn kaart werd een shabby chic uitwerking:Met deze grondschets kun je veel kanten op, denk ik zomaar, dus doen jullie mee? We zijn benieuwd naar jullie uitwerkingen!
En dan nu weer een leuke mededeling!
We hebben ook De Scrapheap  bereid gevonden ons blog te sponsoren, we zijn er blij mee!

De Scrapheap is een winkel waar we producten aanbieden op het gebied van scrapbooking, mixed media, card making en Project Life. We bestaan inmiddels alweer vanaf juni 2006. 
Je vindt alle producten uit onze winkel in Sprang-Capelle overzichtelijk op onze website: www.descrapheap.nl bij elkaar. En hebben we het niet,dan kunnen we het altijd voor je bestellen. 
Ook hebben wij een uitgebreid assortiment workshops die gegeven worden door ons DT, maar ook door verschillende teachers uit alle delen van het land. 
Een keer per jaar organiseren wij een ontzettend gezellig ScrapHeapWeekend en je vindt ons door het jaar heen op verschillende beurzen in binnen- en buitenland. 
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief op de site, of kijk op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/DeScrapheap 

Carla sponsort ons met een cadeaubon in de vorm van een code, voor een bedrag van €10,00.

Succes met de challengekaart!  Je hebt de tijd tot 10 april 18.00 uur om je kaart te linken, graag middels een directe link naar je blogpost.

Groetjes van Cornelie en Marjan.maandag 30 maart 2015

Uitslag lift #83!


Goedemorgen lifters,

Hier zijn we alweer met de uitslag van challenge #83.
Volgens mij vond iedereen het wel een leuke uitdaging. We hebben dan ook enorm veel leuke en mooie kaarten gezien, en dat maakte de keuze niet makkelijker.
Deze keer hebben we dan ook een top 4 i.p.v. een top 3 Ook leuk toch?!

Onze toppers in willekeurige volgorde.

Wat een mooie liften allemaal! De volgende button is voor jullie.Maar de winnares van deze challenge is geworden;

JANETTE
Janette gefeliciteerd!
Wil je contact opnemen met Cornelie? 
De leuke prijs van 't Scrap Ateljeetje komt zo snel mogelijk jouw kant op!
Volgende button is voor jou!


Morgen een super leuke kaart, uitgezocht door Marjan.
Dus tot morgen maar weer!

Groetjes van Marjan & Cornelie

dinsdag 17 maart 2015

liftchallenge #83

---Deze challenge wordt mede mogelijk gemaakt door ' t Scrap Ateljeetje.---

Goedemorgen lifters!

We hebben weer een nieuwe kaart voor jullie gevonden. Deze kaart is van 


Deze keer hoeft niet zo zeer de kaart in z'n geheel gelift te worden, maar meer de techniek van embossen op Kraft en kleuren op Kraft. Dat dit een mooi effect geeft zie je wel op de voorbeeld kaart. Hoe je dit verder maakt mag je zelf invullen. Ook waarmee je kleurt.


Onze meeliftster Aletta heeft een mooi voorbeeld voor ons gemaakt, met vrolijke ballonnen, en de stempels van Miranda, die Aletta had gewonnen de vorige challenge. Leuk!


Marjan creëerde als altijd ook weer een bjoetie. 
Mocht ik gewoon 
voor mijn verjaardag ontvangen ;-)


Zelf ben ik met Copics aan het kleuren geslagen. Een ander voorbeeld op mijn blog. 

Dus leef je lekker uit met deze kaart. Je kunt zoveel kanten op!
Je kunt deze linken tot vrijdag 27 maart 18.00 uur.

Deze keer weer een leuke prijs van 't Scrap Ateljeetje.


Een leuke paperpad van Papermania, en schattige stempels! Veel plezier met liften!

Groetjes Marjan & Cornelie


maandag 16 maart 2015

Winnares Liftchallenge #82

Goedemorgen!

Leuk, leuk... die zo verschillende uitwerkingen van deze liftkaart! Jullie hebben je allemaal goed gehouden aan de grondschets èn aan het monochromatische qua kleur. De een liftte wat vrijer, een ander hield zich aan het origineel en dat mag allemaal. Zo lang wij de kaart herkennen, prima! Ook deze keer zaten Cornelie en ik weer vrijwel op één lijn, maar juist door het verschil kwamen we op vier toppers. En dat zijn geworden, in willekeurige volgorde:


Wat een geweldige kaarten, alle vier van harte gefeliciteerd! Hierbij hoort deze button, mocht je deze nog niet hebben dan mag je hem op je blog plaatsen.
Maar ja... helaas kan er maar één winnen. En dat werd deze keer...... CARMEN!!

Jij wint de cadeaubon van €10,00 die CREABEST beschikbaar stelt. Mail Marjan even (adres in sidebar) dan wordt je prijs z.s.m. geregeld. Onderstaande button is voor de winnares en die mag je op je blog plaatsen als je wilt.

Dan zijn wij er weer morgen met een nieuwe challenge die Cornelie bedacht en ja hoor, ook deze keer weer een heel erg leuke! Tot morgen dan maar? We zien jullie graag.

Groetjes van Cornelie en Marjan
dinsdag 3 maart 2015

Liftchallenge # 82

**Deze challenge wordt mede mogelijk gemaakt door Creabest**

Goedemorgen!

Nou, jullie gingen de uitdaging echt wel aan, werken met inkt en stempels en wat een mooie resultaten! Erg leuk en een dikke dankjewel daarvoor nogmaals! We hebben deze keer een kaart voor jullie van Dawn Griffith.

Het gaat in deze kaart behalve om het model ook om het monochromatische: Verschillende tinten van een bepaalde kleur die dicht bij elkaar liggen, een accentkleur mag.
Wij gingen ermee aan de slag, deze mooierd is van onze gastdesigner GerJanne, ze heeft hier veel werk aan gehad, maar dat lees je wel op haar blog:Cornelie en ik maakten twee heel verschillende kaarten:

Cornelie, met mooie grijslila vlinders en een prachtige houtnerf achtergrond:


Marjan, een strakke kaart met sterren voor kerst, twee vliegen in een klap ;)------------------------------

En dan is het nu tijd om onze nieuwe sponsor voor te stellen, heel blij zijn we met hen!


Hieronder stellen zij zich voor:

Creabest is de gezelligste hobbywinkel midden in het hart van het Vechtdal. Creabest heeft een groot assortiment voor papierhobby's zoals scrapbooking, stempelen en kaarten maken, maar ook materialen voor tekenen en schilderen, knutselmaterialen voor kinderen en algemene creatieve materialen. Daarnaast is Creabest dé specialist voor de Silhouette snijmachines. 
Creabest wordt gerund door Bauke en Berthine Boorsma samen met medewerkster Mirjam. Service, klantvriendelijkheid en goede informatie en inspiratie zijn hun speerpunten. Samen zorgen ze ervoor dat de website goed gevuld blijft, de bestellingen zo snel mogelijk verzonden worden en je altijd de juiste informatie ontvangt over de artikelen, zowel in de winkel in Ommen als op de website. 
Omdat het voor scrappers en kaarten makers makkelijk is, kun je de artikelen in de webwinkel van Creabest op collectie bekijken, zodat gelijk het papier met de bijpassende stempels en versieringen bekeken kunnen worden. In de winkel hangt het uiteraard ook bij elkaar. 
Natuurlijk biedt Creabest ook leuke workshops, het programma vind je op www.creabest.nl

Creabest sponsort deze challenge met een cadeaubon van €10,00:
De winnares mag die bon besteden in hun winkel, in de webwinkel of op een beurs die zij bezoeken (ArtSpecially of KreaDoe). De bon is drie maanden geldig na afgifte.

------------------------------

Doen jullie weer mee, we kijken uit naar jullie uitwerkingen! Je hebt de tijd tot vrijdag 13 maart 18.00 uur om je kaart te linken. Succes!


maandag 2 maart 2015

uitslag challenge #81


Hé goedemorgen lifters!

We waren positief verrast dat zoveel de uitdaging aan gingen. Heel veel mooie resultaten hebben we voorbij zien komen. Ja, best wel lastig om daar dus een keuze uit te maken!
Maar ook deze keer is dat ons gelukt, en deze keer hadden we wel een verschillend lijstje, maar dat kwam denk ik ook om dat het zo dicht bij elkaar lag allemaal!

De top 3 van deze keer staan wederom in willekeurige volgorde;
En nogmaals, er zaten er een heleboel dicht bij elkaar, maar dit werd onze top 3, na een eerlijke punten telling.
Gefeliciteerd alle drie, jullie mogen deze button op je blog plaatsen.Onze winnares van deze challenge is geworden;

ALETTA!!

Gefeliciteerd! Je mag volgende button op je blog plaatsen.


Ook win je de toffe prijs van "Bij Oma Dee".
Wil je even contact opnemen met Cornelie?

Morgen staat er natuurlijk weer een nieuwe kaart voor jullie klaar. Deze keer weer door Marjan uitgezocht. Ja hoor, weer een leuke!
Wie weet zien we je weer!

Groetjes Cornelie