dinsdag 23 oktober 2018

Liftchallenge #135

Hé goedemorgen lifters!

Daar zijn we alweer met een nieuwe challenge. Na de doosjes gaan we weer ouderwets een kaartje liften! Deze stond al een tijdje klaar zeg maar, zo van, ooit wil ik deze eens liften. Dus waarom dan geen Liftchallenge ervan maken!

De bedoeling is;
Maak een kaart met cardstock stroken, kleuren zijn aan jou en bestempel deze met embossingpoeder!
Liften dus, met een eigen touch!

Het origineel is van Wanda!

Rhodé, winnares van challenge #133 heeft er een schattige babykaart van gemaakt!



Marjan een lieve verjaardagskaart voor een klein meisje!

Zelf ben ik met seizoenskleurtjes aan de slag te gaan.

Het is een uitdaging! Zoeken tussen je stempels en zo een leuke combinatie maken voor op je kaart. Maar weer eens heel iets anders en érg leuk om te doen.

Zoals jullie gisteren al op ons blog konden lezen is Miranda van 'Bij Oma Dee' gestopt met haar winkel en webwinkel. Erg jammer!
Jarenlang verzorgde Miranda super leuke prijzen voor ons. Ook deze challenge, voor de laatste keer, verzorgt ze een knal prijs! Hoe lief!

Maar liefst 5 stempelsets!!!


Je hebt voor deze challenge weer bijna een maand de tijd.
Tot vrijdag 16 november 18.00 uur loopt deze challenge.

Succes en weer veel plezier met liften!

Groetjes Marjan & Cornelie



maandag 22 oktober 2018

Uitslag Liftchallenge #134

O jee 👀.... dacht ik toen ik in de laatste week nog maar drie inzendingen zag! 
Ik schrok er een beetje van, het was toch juist zo'n leuke challenge (vond ik zelf dan)? 
Ik plaatste een oproepje op mijn eigen blog en kreeg toen reacties van dames dat ze geen lucifersdoosjes hadden, of geen tijd, of dat het mooie weer een belemmering was. 
Tja ... allemaal voor te stellen...

Maar gelukkig kwamen er de laatste twee dagen voor de sluiting nog best wat prachtige inzendingen bij en daar las ik dat de meiden er erg veel plezier aan beleefd hadden, dat is fijn om te horen!

Cornelie en hebben uit de inzendingen deze toppers gezocht, maar eerst wil ik alle dames die mee deden bedanken voor hun inzendingen, want wat is het een priegelwerk, hè en wat hebben jullie er alle elf iets moois van gemaakt! Het was erg lastig kiezen.

Dit zijn onze toppers:

Inny:
Wat mooi en fijntjes en dan dat zelfgemaakte Fimo kerstkindje erin... te lief!


Nelleke:
Geweldig doosje, een herinneringendoosje met daarin dingetjes en foto's in een stoer boekje van een zussen vakantie.


Rosina:
Wat een prachtig doosje, zowel van buiten als van binnen en dat mooie boekje erin maakt het helemaal af!




Mooi dames!!
 Jullie mogen deze button op je blog plaatsen:



Maar onze winnares is deze keer ....

NELLEKE


Jij mag deze meenemen voor op je blog en als je mij even mailt met je adresgegevens stuur ik je gewonnen stempel z.s.m. toe. Daarbij hopen we dat je onze gastdesigner wilt zijn, laat je dat meteen even weten? 


------------------------------------------
Dan wil ik graag nog iets vertellen:
------------------------------------------
Jammer genoeg heeft Miranda van Bij Oma Dee, onze sponsor van het (bijna) eerste uur besloten haar winkel en webwinkel te sluiten. Ook al begrijpen we dat helemaal, we vinden het ontzettend jammer! Want wat een leuke prijzen gaf ze altijd weg en wat een leuke winkel was het met de altijd goed bezochte workshops!
Ze is zo lief om nog één challenge te sponsoren, wat wij heel erg waarderen. Dank je wel Miranda, voor je jarenlange sponsoring!! We waren er superblij mee.

Maar ... gelukkig konden wij Ingrid Danvers van Studio 92 bereid vinden om onze nieuwe sponsor te worden, hoe leuk is dat! Hieronder stelt Ingrid zich voor: 



Bij Studio 92 vind je embellishments, een uitgebreide collectie kreukellint en bakers twine, unieke mini kits en nog veel meer artikelen die je kunt gebruiken voor het maken van kaarten, scrapbook- en Project Life projecten en cadeautjes. Tevens verkoopt Studio 92 handgemaakte artikelen van het label Studio 92 designs.

Ingrid gaat ons sponsoren met een cadeaubon van €10,00. De winnares mag dan zelf iets uit haar winkel uitzoeken.

En dan zijn we er morgen weer  met een door Cornelie uitgezochte challenge, die ook weer heel leuk is! Dus ... tot morgen!

Groetjes, Cornelie en Marjan