dinsdag 25 juni 2013

Liftchallenge #44

Hoi!

Zoals elke dinsdag om de twee weken gaan we van start met weer een nieuwe Liftchallenge. Ook deze keer mocht ik de kaart uitzoeken en dat werd er een van Heather. Hij leek me heel geschikt als liftkaart, want je kunt er alle kanten mee op. Dat blijkt ook uit onze uitwerkingen, die zijn totaal verschillend :) Allereerst de prachtige kaart van onze gastdesigner Marianne:


En die van ons team:

Nadine:


Cornelie:


Marjan:
Deze keer worden wij gesponsord door Elly van 't Scrap-Ateljeetje.

 't Kleinste, maar meest knusse en overvolle scrapwinkeltje van Nederland! Voor al uw benodigdheden op het gebied van scrappen, kaarten maken en home decoration in nostalgische en landelijke stijl.


Zij geeft weer heel leuke prijsjes van Marianne Design weg!Veel van ons beginnen ruim op tijd met de kerstkaarten maken en dan is dit toch super om te winnen?
Doe gezellig met ons mee en wie weet ben jij de winnares! Link daarvoor je kaart voor zaterdag 6 juli 12.00 en wie weet...! Succes en veel plezier!

Groetjes van Nadine, Cornelie en Marjan


maandag 24 juni 2013

Uitslag challenge #43

Goedemorgen!

Hier zijn we weer met de uitslag van de "iets anders" kleurenchallenge met het zomerse palet.
Ik heb het jullie geloof ik best lastig gemaakt, het was dan ook voor veel dames een echte challenge :)
Dat was het voor onszelf trouwens ook, hoor.
Des te meer waarderen wij het dan ook dat jullie er toch voor gegaan zijn!

Maar... genoeg gekletst ... hier komt onze top 3, waarover we het deze keer roerend eens waren!
In willekeurige volgorde:

 Yvonne met een layout:  Drie prachtige uitwerkingen, waarin we ook het palet helemaal terugzien!
Van harte met jullie top 3 plaats! Jullie mogen deze button op je blog zetten, als je wilt:Maar... zoals altijd is er maar één winnares en dat is deze keer.......

DINETTE

Gefeliciteerd! Jij hebt de prijs van Knutsel&Zo  een gaaf blokje van 4Heures37 gewonnen.
Neem even contact op met Marjan (e-mail in sidebar)? Dan komt het in helemaal in orde met je prijs.

Ook mag je ook deze winnaarsbutton op je blog plaatsen:Natuurlijk zijn we er weer morgenochtend met een nieuwe challenge, deze keer weer een liftkaart, die ik weer mocht kiezen. Ik beloof jullie dat die leuk is!

Fijne dag en groetjes van Nadine, Cornelie en Marjan

dinsdag 11 juni 2013

" Iets anders " challenge # 43

Hallo liftsters!

Vandaag gaan we van start met weer een "iets anders" challenge. Deze keer ben ik aan de beurt en ik heb gekozen voor een kleurenchallenge in zomerse kleuren. Aqua, blauwtinten, zonnig geel en oranje met een vleugje bruin.

Je bent helemaal vrij in je uitwerking, maar deze tinten willen we er graag in terug zien.We hebben als team uiteraard weer voorbeelden gemaakt en deze keer hadden we zelfs twéé  meeliftsters. Anja en Colien hebben allebei een van onze vorige challenges gewonnen en doen mee als onze gastdesigners. 

Anja (op haar blog nog twee voorbeelden)
 Cornelie


Nadine


MarjanZoals jullie zien heel verschillende interpretaties van de kleurenchallenge, waardoor jullie hopelijk zin krijgen om met ons mee te doen en hieraan jullie eigen idee toe te voegen. 

 .......................

Deze keer worden wij gesponsord door Karin van Knutsel&Zo. Karin heeft een webwinkel. Zij is een nieuwe sponsor van ons blog en daar zijn we erg blij mee! Hieronder stelt Karin zich voor:


Over de webwinkel:
Knutsel & Zo is een webwinkel voor scrapbook en knutselbenodigdheden, voornamelijk gericht op het maken van kaarten en creatieve projecten.

Een kleine greep van merken die je zoal in onze webshop kan vinden;
Marianne Design, Eline Pellinkhof, Joy! Crafts, Derwent, Ranger, Stazon, Memento, Sizzix, Bazzill en niet te vergeten Frans Designpapier van 4Heures37.
Tevens verzorgen wij workshops voor groot en klein!

• Snelle levering.
• Alle artikelen in onze webshop worden uit voorraad geleverd. De actuele voorraad is bij ieder artikel duidelijk zichtbaar.
• Wij hanteren vaste verzendkosten voor brievenbuspost en pakketpost dus geen verrassingen achteraf.
• Bestel je voor € 15,00 aan artikelen ( exclusief de verzendkosten) dan ontvang je van ons een leuk presentje bij je bestelling.

Ben je naar iets op zoek wat je in onze webwinkel niet kan vinden of is een artikel uitverkocht, laat het ons weten. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het voor je te bestellen.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief of volg ons via Facebook, Twitter, Pinterest of ons Blog.

Wij hopen je graag eens in onze webwinkel te mogen begroeten!

Creatieve groetjes,
Karin
 Deze leuke prijs stelt Karin beschikbaar: papierblokje 4Heures37Voor deze challenge heb je weer twee weken de tijd. Je kaart kun je linken tot zaterdag 22 juni 12.00 uur.
Denk er alsjeblieft aan een directe link naar je kaart te plaatsen en niet je hele blog, dat scheelt een hoop zoekwerk.

Succes en groetjes van Nadine, Cornelie en Marjan


maandag 10 juni 2013

Uitslag challenge #42!

Goedemorgen lifters!

Wat hadden we weer een leuk aantal deelneemsters, en wat waren jullie weer enthousiast! We hebben weer pláátjes van kaarten voorbij zien komen, en de uitslag is bijzonder, want we hebben wel 5 personen in de top 3! Huh, hoe kan dat nou hoor ik jullie denken, maar er waren 3 personen met hetzelfde aantal punten, want deze keer waren we het niet zo eens, haha!! Moet eens kunnen toch?!

Dus de volgende kaarten hebben we uitgezocht en deze staan in willekeurige volgorde!Gefeliciteerd met jullie mooie kaarten! Jullie mogen de volgende button op je blog zetten als je dat leuk vindt!


Maar we hebben wel maar 1 winnares, en dat is geworden;

Marianne!!

Gefeliciteerd, Marianne, je mag Cornelie even mailen. Het mail adres vind je in de sitebar!
De volgende button is voor jou!


Morgen zijn we er natuurlijk weer! Dan heeft Marjan een "iets anders" challenge voor jullie bedacht. We hopen dat jullie weer zo enthousiast mee gaan doen.

Fijne dag voor iedereen, en tot morgen!

Groetjes van het liftteam,

Marjan, Nadine & Cornelie