dinsdag 22 januari 2013

Liftchallenge #34

We hebben volop genoten van de ruim 50! inzendingen van de vorige challenge. Dat aantal hopen we nu natuurlijk minimaal te evenaren en wie weet te overtreffen. De kaart is in ieder geval redelijk eenvoudig te liften, denken wij zo. En vierkantjes doen het altijd goed, toch?

Nadine koos voor deze kaart van, als het goed is, Becky Fleck, dat wordt niet helemaal duidelijk in deze blogpost. 


De fruitjes kunnen natuurlijk geheel anders worden ingevuld door jullie, laat je fantasie de vrije loop! Dat deden de meelifter van deze challenge en de teamleden van liftchallenge ook:


Wilma was écht in de knutselstemming...

Marjan
Marjan koos voor cirkels en bling bling...
Cornelie

Cornelie vond haar inspiratie op de boerderij..
Nadine

En Nadine kreeg de kriebels tijdens het maken van deze kaart ;)

Hopelijk krijgen jullie ook de kriebels, alleen dan in positieve zin, om lekker met deze challenge aan de slag te gaan! De mogelijkheden zijn eindeloos! 

En waar doe je het allemaal voor? Nou natuurlijk om gewoon lekker bezig te zijn! En misschien ook wel een beetje om kans te maken op een leuke prijs van Bij oma Dee"Bij Oma Dee is een gezellige hobby(web)winkel in Bovenkarspel. In de winkel vind je vooral spulletjes op het gebied van kaarten maken en scrappen, maar ook Décopatch. Ik voel me als een kind in een snoepwinkel, heerlijk om met al die materialen bezig te zijn. En er is ook zoveel om uit te kiezen, het assortiment wordt wekelijks groter. Ik verkoop vooral Amerikaanse merken zoals Authentique, Bo Bunny, My Mind’s Eye, Jillibean Soup, Carta Bella, Lilybee Design enzovoort. En als ik het niet heb, kan het meestal wel besteld worden. Samen met Inge Groot organiseer ik ook regelmatig workshops. Inge bedenkt de mooiste creaties en de workshops zijn altijd supergezellig. Mede dankzij Inge verkoop ik nu ook merken zoals My Favorite Things, Whiff of Joy en Spectrum Noir Markers. Ik hoop dat je een keer langskomt in de (web)winkel om het met eigen ogen te zien. Groetjes Miranda"

Deze prijs stel Miranda ter beschikking voor de winnares van liftchallenge #34:


Schattig toch?

Jullie hebben tot en met zaterdag 2 februari 12.00 uur de tijd om de bovenstaande kaart te liften. Moet lukken toch? Veel plezier, wij wachten met spanning op jullie inzendingen!

Groetjes, 
Marjan, Cornelie & Nadine

maandag 21 januari 2013

Uitslag # 33

Goedemorgen!

Wat waren we blij met het enthousiasme waarmee de liftkaart gemaakt werd, met een groot aantal deelnemers! Echt erg leuk en dus bij deze van harte bedankt, dames! 
Zoveel mooie kaartjes om te bekijken betekent natuurlijk ook een moeilijk keus om te maken. 
Maar ja, wij komen er wel uit met z'n drietjes :)


Dit is onze top 3 geworden:Van harte gefelicteerd! Jullie mogen deze button op je blog plaatsen:


 Natuurlijk is er maar één winnares en dat is geworden......

BERDIEN

Van harte gefeliciteerd met je prijs van Miekelotte, een prachtige Spellbinder stans!! Neem je even contact op met Marjan? 
Dan kunnen we de prijs zo spoedig mogelijk jouw richting op laten komen.


En dan.... gaan we natuurlijk weer op naar de volgende leuke challenge, deze keer een kaart uitgezocht door Nadine. Morgenochtend om 8.00 uur kun je er alles over lezen en hopen we dat jullie deze challenge weer net zo leuk zullen vinden als de vorige. Tot dan!

Groetjes en een fijne dag!

Cornelie, Nadine en Marjan


dinsdag 8 januari 2013

Liftchallenge #33!

Goedemorgen lifters!!

Voordat we van start gaan met onze nieuwe challenge een minder leuke mededeling, en dat is dat José heeft beslist te stoppen met de liftchallenge. Wij vinden dit uiteraard heel erg jammer, maar begrijpen het goed.
De deur blijft altijd voor je open staan, José! Voor nu, bedankt voor je geweldige bijdrage aan ons team!!
Hopelijk, zien we je weer terug!

-----------------------------------------------

Dan nu...de eerste challenge van het nieuwe jaar. We gaan van start met een "liftable" kaart, zoals wij dat noemen, en daarmee bedoelen we, een kaart waar je veel kanten mee op kunt!
De kaart is van Lisa Johnson, en uitgezocht door Marjan. De foto is helaas niet zo scherp, maar we hopen dat jullie mede door onze voorbeelden een goede indruk zullen krijgen.


Als eerste al een mooie lift van de winnares van challenge #31;


 Marijke, met al een voorjaarsgevoel!De volgende voorbeelden zijn van ons;


Nadine gebruikte mooie warme tinten!Marjan had ook zin in frisse kleurtjes!Cornelie heeft al valentijn in haar bol!


De achtergrond is gestempeld, maar je kunt ook dessin papier gebruiken.
We zijn weer nieuwsgierig naar jullie uitwerkingen.

Deze week hebben we Miekelotte weer als sponsor


Miekelotte is een kleine (web)winkel, gevestigd in Almere. We verkopen met name stempels, stempelbenodigdheden en een grote hoeveelheid verschillende stansen. Onze stempels beslaan een breed assortiment. Het zijn ongeveer 65 merken zowel op hout, clingmounted, unmounted en clear, waaronder +/- 1.300 Magnolia-afbeeldingen, HeinDesign, JudiKins, Sheena Douglass, Northwoods Ruberstamps, Stampendous. Voor bijna elke stijl hebben we wel iets moois in huis. 
Regelmatig worden er ook workshops bij ons georganiseerd met Neline Plaisier of Ineke Bezemer. De winkel is open van af 10.00 uur. Maar het is eenvrouwszaak, dus als ik er niet ben, is de winkel dicht. Het is dus raadzaam eerst te bellen voordat je de winkel bezoekt. Hopelijk mag ik je eens begroeten in de winkel of via de website. Groetjes Aya

Ze stellen weer een mooie prijs beschikbaar!


Een stans van Spellbinder!!Je kunt je kaart linken tot zaterdag 19 januari 12.00 uur!

Veel succes en we hopen dat jullie weer enthousiast zijn, want daar genieten we van!

Groetjes van het liftteam,

Marjan, Nadine, & Cornelie
maandag 7 januari 2013

Uitslag #32


Goedemorgen lifters!!

Zijn jullie ook zo nieuwsgierig naar de eerste uitslag in dit nieuwe jaar? Doordat we jullie drie weken de tijd gaven, hebben een aantal er lang op moeten wachten. En de kans op een prijs werd steeds kleiner, want er zijn maar liefst 50! inzendingen voor deze challenge. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee.
Al is het kiezen van een top 3 dan natuurlijk wel een stuk lastiger! 

Een van jullie wint die superleuke stansen uit 't Scrap Ateljeetje...


Het gaat tussen de volgende 3...ehh 4... Tja, er zijn namelijk twee dames gelijk geëindigd op de derde plek.
In willekeurige volgorde is dit de top van challenge #32:


Stuk voor stuk superkaarten!
Deze button hebben jullie dan ook dik verdiend!


Maar de allermooiste kaart was van:

Wilma!!!


Gefeliciteerd! Deze button is speciaal voor jou!


Wil je even contact opnemen met Nadine? Haar mailadres vind je links in de sidebar! 

We willen iedereen hartelijk bedanken voor de prachtige inzendingen en we hopen dat jullie vanaf morgen weer massaal meedoen met onze challenge. Marjan heeft een heel lief kaartje uitgezocht, dus ik zou zeggen tot morgen!

Fijne dag allemaal!

Groetjes José, Marjan, Cornelie & Nadine