dinsdag 4 april 2023

Liftchallenge #178

Hé lieve Lifters!

We zijn er alweer met een nieuwe liftkaart. De vorige challenge werd er heel enthousiast meegedaan en we hebben genoten van alle mooie inzendingen!
Hopelijk kunnen we jullie met deze challenge ook weer uitdagen ;-)

De bedoeling is:

Stempelen in een vorm. 
Maak een mask voor jezelf, in een vorm die jij mooi vindt.
Stempel in deze vorm (met mask) je bloemen, vlinders, ijsjes...etc.
Wanneer je je mask weghaalt, zie je het resultaat. Dit mag zowel met het positief als het negatief. Zie het filmpje op blog van Kara


De inspiratiekaart van Kara Vrabel

Onze winnares Colinda, van challenge #175 , is er ook mee aan de slag gegaan en heeft maar liefst 2 voorbeelden gemaakt!

Colinda maakte 2 stijlvolle kaartjes!


En het Liftteam heeft natuurlijk ook weer voor inspiratie gezorgd!Prachtig in deze kleurencombinatie van Marjan! Op het blog van Marjan nog een 2e kaart ;-)


Deze twee plaatjes van Nicole!En ik zit in de fournituren met mijn kaart ;-)

Zoals jullie zien kun je alle kanten op met deze opdracht. Heb je geen masking tape, dan kun je ook een vorm uit bijvoorbeeld printpapier snijden en dat als mal gebruiken. Dit papier is niet zo dik en zo krijg je evengoed een goede afdruk van je stempel.
Kijk zeker even het filmpje van Kara hoe de twee verschillende manieren te gebruiken van je mask. Kies wat jou het meeste aanspreekt en maak een mooie liftkaart (of twee). No pressure ;-)

In ieder geval, heel veel plezier weer met liften!

De challenge duurt tot vrijdag 28 april 18.00 uur!

Liefs, Nicole, Marjan & Cornelie

maandag 3 april 2023

Uitslag Liftchallenge#177

 Hallo allemaal! 

Wat een enthousiasme voor de challenge, dat is zo leuk! Heel wat doorzetters ook, die toch een eigen achtergrond met letters creëerden, top dames! Er waren dus veel inzendingen en dat maakt kiezen natuurlijk een beetje moeilijker, want er waren zoveel mooie kaartjes. Maar deze drie kaarten kwamen het hoogst in onze top. In willekeurige volgorde:


Femminde maakte een stoere kaart met heel toffe achtergrond en gave barbecue


Nicole's kaart met schitterende mixed media achtergrond, zulke mooie kleuren en afwerking


Rhodé's kaart is ook heel tof, mooie achtergrond die ze samenstelde met verschillende stempels. Knap gedaan! De ampersand erop is een echte blikvanger!
Gefeliciteerd met jullie top 3 plekje! Neem de button maar mee voor je blog!Deze kaart kreeg de meeste punten en degene die hem maakte is........

RHODÉ

Van harte met je topplekje, jij mag onderstaande button op je blog plaatsen als je wilt.Daarbij win je de leuke prijs die Elly van 't Scrap-Ateljeetje beschikbaar stelt. Mail je mij (Marjan) even je adres, dan geef ik het door en stuurt ze het zo snel mogelijk op. En als je het leuk vindt om een volgende keer onze gastdesigner te zijn, hoor ik dat ook graag via mkuppers@outlook.com

Morgen zijn we er weer met een heel leuke nieuwe challenge, deze keer van Cornelie.

Tot morgen en groetjes van Cornelie, Nicole en Marjan