maandag 31 oktober 2022

Uitslag #173!

 

Hallo Lifters!!

Vandaag  de uitslag van onze laatste "Lift van een lift"!  Wat hadden we veel enthousiaste deelnemers en veel van jullie hadden zelfs twee of meer kaarten gemaakt met deze leuke techniek. Het was dan ook echt moeilijk om een top 3 uit te kiezen maar gelukkig doen we dat met ons drieën en na de puntentelling kwam er gelukkig een duidelijke top 3 naar voren.
Dit zijn ze geworden in willekeurige volgorde;

Alma: Griezelige spinnen die eigenlijk toch ook wel heel schattig zijn in deze vrolijke kleuren!


Marjolein: Twee winterse kerstkaartjes in prachtige blauwtinten.


 en Ineke: Wij vonden ze om 'op te vreten' deze leuke tijgertjes! 


Gefeliciteerd allemaal, de volgende button is voor jullie.Hoewel alledrie deze kaartjes super leuk zijn geworden hebben we één winnares en dat is geworden...

ALMA!!

Deze spinnen vonden we geweldig zolang we ze niet in de slaapkamer tegenkomen! Voor jou is de button hieronder. En natuurlijk win je ook de prijs die Studio 92 voor deze challenge beschikbaar heeft gesteld. Je kunt hiervoor een mailtje met je gegevens sturen naar Nicole.
En voor alle niet-winnaars; ga vooral even kijken op de site van Studio 92 want daar krijg je momenteel 30% korting op bijna alles! 
 


Morgen is Marjan er weer met een hele leuke nieuwe uitdaging.
Tot morgen!!

Groetjes Marjan, Cornelie & Nicole


3 opmerkingen:

 1. oh.... in de top 3 en ook de winnaar van deze challenge! superleuk, dank jullie wel!!
  groetjes Alma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaartjes, gefeliciteerd dames! Ik heb deze challenge echt helemaal gemist 🙈 ik ga weer proberen mee te doen met de nieuwe!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor alles Dr. Cuica! Nadat ik contact met u had opgenomen om me te helpen stoppen met scheiden van mijn man, stopte mijn man met het invullen van de scheidingspapieren en gaat het nu veel beter. Zoals je zei, het hele scheidingsproces is geannuleerd, de slechte vrouw die problemen veroorzaakte in mijn huwelijk heeft mijn man verlaten, en nu zijn we heel gelukkig samen. Ik deel deze levenservaring met iedereen die voor soortgelijke uitdagingen staat in hun relatie, huwelijk of een ander probleem. , kunt u Dr. Cuica bereiken op WhatsApp +1(815)564-3618
  Ze is bedreven met de volgende spreuken:
  * liefdesspreuken
  * huwelijksspreuken
  * geld magie
  * mooie spreuk
  * fortuinspreuk
  * Seksuele aantrekkingsspreuken
  * AIDS geneest magie
  * Casinogrot
  * Vervloekte grotten verwijderd
  *Beschermingsspreuk
  * loterij magie
  * Geluksspreuken
  * Vruchtbaarheidsspreuk
  +1(815)564-3618

  BeantwoordenVerwijderen