maandag 29 mei 2023

Uitslag Liftchallenge #179

Hey lifters!,

Goedemorgen op deze pinksterdag! Vandaag zijn we er met de uitslag van de liftchallenge. Jullie moesten een achtergrond van kleurvlakken maken met een zwart/wit afbeelding als focal point.
Wat was het leuk om te zien hoe enthousiast iedereen met deze lift aan de gang ging. Er waren bijna 50 inzendingen. Een flink aantal van jullie had ook meteen een hele serie gemaakt of meerdere keren meegedaan. Het was dan ook zeker niet gemakkelijk om een top 3 samen te stellen maar dit zijn ze uiteindelijk geworden in willekeurige volgorde;

Rhodé: Met lieve blaadjes in prachtige naturel kleurenEllen: Met deze hippe chick op de scooter!Nelleke: Maakte deze prachtige kaart met het mooie papier en de vlinder.


Gefeliciteerd alle drie, voor jullie is de button hieronder..maar de winnaar van deze uitdaging is geworden...

Rhodé !!

Jouw kaartje sprong er echt voor ons uit. Natuurlijk hoort er ook een prijs bij deze uitdaging. Die mag je uitzoeken op de prijzenpagina en aan mij (Nicole) laten weten wat je uitgezocht hebt. Ook zouden we het leuk vinden als je gast designer bij één van onze volgende challenges wordt. Ook daar kun je me voor mailen.
 

Marjan is op vakantie maar heeft toch een hele leuke nieuwe uitdaging voor ons bedacht. Deze vind je morgen op dit blog. 
Groetjes en tot morgen!!

Marjan, Cornelie & Nicole

1 opmerking:

  1. Leuk dat mijn kaart in de top 3 staat! De andere dames ook gefeliciteerd. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen