maandag 14 oktober 2013

Uitslag Liftchallenge #51

Hallo daar!

Wat een herfstweertje is het, hè? Echt weer om binnen te blijven als het kan en je lekker met de hobby bezig te houden. Dat hebben veel dames afgelopen week trouwens ook gedaan, want we hadden een mooi aantal inzendingen, fijn! We zagen veel knappe lifts voorbij komen, zowel vrije lifts als bijna niet van de liftkaart te onderscheiden, erg leuk! Na onze stemmen te hebben geteld zijn we gekomen tot de volgende top 3, elk met maar één punt verschil.
Van harte gefeliciteerd meiden, jullie mogen deze button op je blog zetten.
Maar de winnares van deze challenge met de meeste punten is.....


RIANNE

Van harte gefeliciteerd, Rianne, wat een originele lift maakte jij!! Jij mag deze button op je blog zetten, als je wilt:En daarbij win je ook nog de leuke prijs van Bij Oma Dee. Neem je even contact op met mij (Marjan, e-mail adres in de side-bar), ik zorg voor de afhandeling van de prijs.

Natuurlijk zijn we er morgen weer, met een nieuwe challenge, deze keer "iets anders", een erg leuke bedacht door Nadine, mis hem niet!

Fijne dag en groetjes van Cornelie, Nadine en Marjan

13 opmerkingen:

 1. Wat een pracht top3! Van harte dames!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie top 3!! En Rianne, gefeliciteerd met je winnende kaart, hij is super! Ik vond er dit keer heel veel mooie lift-kaarten bij zitten, het was een hele leuke dit keer!!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te horen Yvonne. Het was dan ook lastig kiezen weer!

   Verwijderen
 3. Wat leuk, in de top drie. Ik was net toevallig op het blog van Rianne terecht gekomen, had nog niet gezien, wie er gewonnen had. Gefeliciteerd, Rianne, je maakt prachtige dingen. Ik ben meteen volger geworden. Tinie, ik vind jouw kaart ook erg mooi met die kleuren en die moóie sterren. Groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke top 3! En Rianne gefeliciteerd met je eerste plek! Ik heb deze keer veel leuk kaarten voorbij zien komen, geweldig! Kijk weer uit naar morgen! Fijne dag, groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterende top 3 zeg mooi, mooi dames van harte gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een prachtige kaarten weer dames en die van Rianne was inderdaad erg verrassend en heel mooi, allemaal gefeliciteerd, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterende kaartjes. Ik sta er versteld van!!
  xxx Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw dat was raar, zag me eigen naam met een andere kaart. klik ik op de naam staat er boven haar bericht ook als titel: op het nippertje... grappig.
  gefeliciteerd met de top 3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat ongelooflijk grappig Rianne! Van alle titels die we kunnen verzinnen hetzelfde... en kennelijk hebben we iets met het laatste moment :-)

   Verwijderen
 9. Wat een verrassing en een hele eer!! Ik zit achter de computer te glimmen van trots. Vandaag mijn allereerste werkdag na mijn zwangerschapsverlof. Best en hele lastige dag. Ik deed de ontdekking in de trein naar huis.... ik geloof dat de hele coupé heeft meegenoten ;-) Dankjulliwel voor alle lieve reacties. Op naar de volgende challenge!!

  BeantwoordenVerwijderen