maandag 3 oktober 2016

Uitslag challenge 108

Hoi liftsters!

De challenge met de inleg/kleurtechniek viel in de smaak. Het was dan ook een niet zo'n heel lastige, al moest je wel goed kijken welke stans er geschikt voor was en ook is deze techniek voor veel doeleinden geschikt. Cornelie en ik maken altijd allebei een toplijstje en deze keer pakte dat zo uit dat er maar liefst VIJF dames een gelijk aantal punten kregen! Dat is nog nooit gebeurd en we laten ze dan ook graag zien aan jullie:

Van harte gefeliciteerd dames, wat een mooie kaarten!! Jullie mogen alle vijf deze button meenemen voor op je blog als je die nog niet had.


Maar helaas kan er maar één winnares zijn en dat werd deze keer ......

ANJA

Voor jou is deze button  en natuurlijk de leuke prijs die Elly van 't Scrap-Ateljeetje beschikbaar stelde. Als je mij (Marjan) even een mailtje stuurt maken we het in orde. Daarbij nodigen we je graag uit de volgende keer onze gastdesigner te zijn.

En dan zijn we er morgen weer, met een leuke door Cornelie uitgezochte liftkaart. Ik weet nu al dat die in de smaak zal vallen, dus tot morgen!

Groetjes van  Cornelie en Marjan

9 opmerkingen:

 1. Geweldig wat leuk dat er 5 favorieten zijn en het zijn alle 5 ook pracht kaarten.
  Anja van harte gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd allemaal. Prachtige kaarten.
  Super dat mijn kaart ook in deze top staat. Geweldig!!
  Dank jullie wel.
  Fijne dag verder en tot morgen dan met de nieuwe challenge, ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemaal van harte Gefeliciteerd dames, het
  zijn toppers van kaartjes en hele mooie keuze!!!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jippie bedankt dames en wat een mooie serie. Van harte gefeliciteerd Dora, Yvonne, Stella en Aletta. Ben zeer benieuwd naar de nieuwe uitdaging.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd Anja, helemaal leuk! en natuurlijk ook de andere dames gefelicteerd met jullie top 5 notering... whaha... super daar hoor ik dus ook bij... Ben benieuwd na de nieuwe lift.. groetjes Aletta

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige top 5, gefeliciteerd allemaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dames allemaal gefeliciteerd. Anja veel plezier met je prijs! Ik ben zo blij verrast; wat leuk dat ik in de top 5 sta! Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen