maandag 7 september 2015

Uitslag Liftchallenge # 90

Goedemorgen!

Wat leuk om jullie enthousiaste reacties te lezen en we hadden deze challenge ook weer een leuk aantal deelnemers met mooie kaartjes. Soms toch een laagje, maar dan werd er nog een kaartje gemaakt, erg leuk!
Ik las op sommige blogs dat er wat twijfel was over de laagjes, want de originele kaart was gemat, net zoals ook de onze. Als dat op het origineel ook al zo is, mag dat uiteraard wel en dan wordt het verder niet vermeld door ons. Maar bij twijfel, gewoon vragen, onze e-mailadressen staan erbij.

Maar dan nu snel over tot onze toppers van deze keer. We waren het helemaal eens (kan ook wel eens verschillen) over de keuze, maar we gaven allebei verschillende punten en twee dames kregen evenveel punten, vandaar een top 4. Deze kaarten sprongen eruit voor ons, in willekeurige volgorde.Prachtig zoals zij het honingraat thema heeft doorgevoerd!Heel mooi model en nog mooier stempelwerk!Stoere mannenkaart en erg origineel!Heel mooi  kaartje met erg leuke stempels en mooie kleurtjes!
Gefeliciteerd dames!

Jullie mogen onderstaande button op je blog plaatsen, voor zover je hem nog niet hebt.


Maar deze button en de prijs van deze keer, een cadeaubon van €10,00 van Creabest is voor......

INEKE!

Gefeliciteerd!

Mail je mij (Marjan) even, dan kan ik je gegevens doorsturen aan Creabest.
Daarbij willen je graag uitnodigen als gastdesigner voor de volgende challenge. Graag hoor ik dat in je mailtje aan mij.Morgen zijn we er weer met een nieuwe en erg leuke challenge, door Cornelie gekozen. Tot morgen dan maar! 

Groetjes van Cornelie en Marjan

5 opmerkingen:

 1. Mooie top 4 en van harte gefeliciteerd dames.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige keuze van de top 4 kaartjes en terechte winnares, wat een orginele kaart Ineke! Andere dames ook van harte gefeliciteerd!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een top drie (vier) nominatie, wat een eer weer, bedankt.
  De andere dames ook gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen