maandag 13 april 2015

Uitslag Liftchallenge # 84

Hoi!

We waren heel blij met de ingezonden kaarten, de liftkaart sprak blijkbaar aan. Ook dames die het uit hun comfortzone vonden, deden toch mee, erg leuk! We vonden het daardoor en door de kwaliteit van de kaartjes die we zagen heel erg lastig om een keus te maken en onze lijstjes waren dan ook flink verschillend deze keer. Maar we zijn er uit gekomen en deze toppers eindigden het hoogst.
In willekeurige volgorde:

Van harte dames, jullie mogen deze button plaatsen op je blog, als je die nog niet had.Maar.... er kan er natuurlijk maar één winnen en dat werd ADRIANA met haar super originele uitwerking van de liftkaart. 
Gefeliciteerd, jij wint de prijs deze keer, een cadeaubon van de Scrapheap.  
Mail je mij (Marjan) even, dan kan ik je prijs regelen. Adres in de sidebar. Daarbij is deze button voor op jouw blog als je wilt.


Dank aan alle deelnemers voor de enthousiaste deelname! We hebben morgen weer een nieuwe liftkaart voor jullie, die Cornelie uitgezocht heeft en ik kan je verzekeren, die is gaaf!!
Tot morgen!

Groetjes van Cornelie en Marjan

5 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd dames met jullie top 3 nominatie en Adriana een prachtige kaart gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Adriana, dat is zeker een originele uitwerking van de lift. Gefeliciteerd met je eerste plaats. Marije ook gefeliciteerd, leuk, dat ikzelf in de top drie sta.

  Groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooie en originele uitwerking van de liftkaart, terecht gewonnen Adriana!! Maaike jij ook gefeliciteerd met je top 3 plek en leuk dat ik ook in de top 3 sta, bedankt dames!

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeliciteerd dames. mooie top 3 kaarten.

  BeantwoordenVerwijderen