dinsdag 3 maart 2015

Liftchallenge # 82

**Deze challenge wordt mede mogelijk gemaakt door Creabest**

Goedemorgen!

Nou, jullie gingen de uitdaging echt wel aan, werken met inkt en stempels en wat een mooie resultaten! Erg leuk en een dikke dankjewel daarvoor nogmaals! We hebben deze keer een kaart voor jullie van Dawn Griffith.

Het gaat in deze kaart behalve om het model ook om het monochromatische: Verschillende tinten van een bepaalde kleur die dicht bij elkaar liggen, een accentkleur mag.




Wij gingen ermee aan de slag, deze mooierd is van onze gastdesigner GerJanne, ze heeft hier veel werk aan gehad, maar dat lees je wel op haar blog:



Cornelie en ik maakten twee heel verschillende kaarten:

Cornelie, met mooie grijslila vlinders en een prachtige houtnerf achtergrond:


Marjan, een strakke kaart met sterren voor kerst, twee vliegen in een klap ;)



------------------------------

En dan is het nu tijd om onze nieuwe sponsor voor te stellen, heel blij zijn we met hen!


Hieronder stellen zij zich voor:

Creabest is de gezelligste hobbywinkel midden in het hart van het Vechtdal. Creabest heeft een groot assortiment voor papierhobby's zoals scrapbooking, stempelen en kaarten maken, maar ook materialen voor tekenen en schilderen, knutselmaterialen voor kinderen en algemene creatieve materialen. Daarnaast is Creabest dé specialist voor de Silhouette snijmachines. 
Creabest wordt gerund door Bauke en Berthine Boorsma samen met medewerkster Mirjam. Service, klantvriendelijkheid en goede informatie en inspiratie zijn hun speerpunten. Samen zorgen ze ervoor dat de website goed gevuld blijft, de bestellingen zo snel mogelijk verzonden worden en je altijd de juiste informatie ontvangt over de artikelen, zowel in de winkel in Ommen als op de website. 
Omdat het voor scrappers en kaarten makers makkelijk is, kun je de artikelen in de webwinkel van Creabest op collectie bekijken, zodat gelijk het papier met de bijpassende stempels en versieringen bekeken kunnen worden. In de winkel hangt het uiteraard ook bij elkaar. 
Natuurlijk biedt Creabest ook leuke workshops, het programma vind je op www.creabest.nl

Creabest sponsort deze challenge met een cadeaubon van €10,00:
De winnares mag die bon besteden in hun winkel, in de webwinkel of op een beurs die zij bezoeken (ArtSpecially of KreaDoe). De bon is drie maanden geldig na afgifte.

------------------------------

Doen jullie weer mee, we kijken uit naar jullie uitwerkingen! Je hebt de tijd tot vrijdag 13 maart 18.00 uur om je kaart te linken. Succes!


7 opmerkingen:

 1. Dat is weer een superleuke lift en de voorbeeldkaartjes zijn ook weer stuk voor stuk prachtig... Ik sla denk ik deze ronde over... Heb eerst nog een paar andere deadline's welke ik eerst moet maken:))
  Groetjes Aletta en suc6 met deze uitdaging...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke lift weer en jullie voorbeelden zijn erg mooi, ik hoop dit keer weer mee te doen, ik had hier alles voor de stempel uitdaging nog klaar liggen maar de tijd vliegt om en de uitdaging was al weer voorbij voordat ik er erg in had ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke Challenge Marjan en Cornelie, en GerJanne's gast kaart is ook een topper en die van jullie zijn altijd prachtig!
  Gefeliciteerd met de nieuwe sponsor!
  LfsGerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke challenge weer om te maken! Ik heb mijn kaartje er zojuist bij gezet.. Mooie voorbeelden allemaal!!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke liftkaart weer en gave voorbeelden! Op de nipper doe ik mee, kon het niet laten ;)
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen