maandag 10 november 2014

Uitslag Liftchallenge #75

Hallo!

De tijd gaat snel, alweer twee weken voorbij en daarom zijn we weer toe aan de uitslag van challenge #75. Die werd door een mooi aantal deelnemers met enthousiasme gelift en daar waren wij heel blij mee! Mooie kaartjes en zelfs een mannelijke deelnemer, hoe leuk is dat! Iedereen hield zich aan de opdracht van stempelen, leuk! We hebben uiteraard na puntentelling een top 3 samengesteld en deze drie kaartjes kwamen eruit als toppers voor ons.Van harte gefeliciteerd! Gave kaarten, bedankt!Jullie mogen de button hieronder meenemen voor je blog, als je wilt:Maar ja, er kan er helaas maar eentje winnen en dat werd deze keer met van van ons alle drie de meeste punten ........... NICOLE!!
Van harte! Jij wint de leuke prijs die het Scrapateljeetje beschikbaar stelde en als je wilt, kun je deze button op je blog zetten. Mail even naar Marjan (adres links in sidebar) dan komt de prijs z.s.m. jouw kant op.
Bovendien zien we je graag als onze gastdesigner, geef je in je mailtje even aan of je er zin in hebt?


Dan rest mij nog om te zeggen dat we er natuurlijk weer zijn morgen met een mooie liftkaart, die Nadine voor ons uitzocht, een erg liftable kaart! Kom dus kijken morgen, om 8.00 uur staat ie voor je klaar, met voorbeelden van ons en onze gast designer.

Groetjes van Cornelie, Nadine en Marjan

6 opmerkingen:

 1. 1e keer dat ik mee doe gelijk in de top 3 tog wel beetje trors. Gefeliciteerd Nicole, je kaart ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige top 3 hoor allemaal van harte gefeliciteerd en ja Nicole was ook mijn favoriet van harte.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, weer in de top drie beland, dank jullie wel.
  Nicole gefeliciteerd en ook Alexander gefeliciteerd met je top 3 nominatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alle 3 van harte gefeliciteerd. En Alexander; wat een gave uitwerking van de liftkaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jhee wat leuk dat ik gewonnen heb! Het was dan ook zo een mooie liftkaart, alle inzendingen zijn echt prachtig geworden!

  BeantwoordenVerwijderen