maandag 9 december 2013

Uitslag liftchallenge #55

Een nieuw begin van de week, op naar de laatste liftchallenge van 2013! Maar eerst de uitslag van liftchallenge 55.

Wat hebben we genoten van jullie gevarieerde inzendingen! Veel CAS, soms iets minder CAS, maar vooral heel origineel allemaal. Van kerstklok tot naaldhak, zo leuk! En daar moeten wij dan een top 3 uit bepalen, pfff! Toch is het weer gelukt. Hier zijn ze in willekeurige volgorde:
Gefeliciteerd dames, jullie mogen deze button meenemen voor op jullie blog:


 De absolute winnares is Wendy!!
Voor jou is de onderstaande button voor op je blog.


En je krijgt natuurlijk een leuke prijs toegestuurd door onze sponsor Bij oma Dee. Wil je mij (Nadine) even mailen (adres zie links in de sidebar), dan zorgen we voor de verdere afwikkeling!

Iedereen weer bedankt voor de leuke inzendingen! Wij kijken al uit naar jullie creaties voor de volgende liftchallenge. Die start morgen, dus hopelijk tot dan!

Groetjes, Cornelie, Marjan en Nadine

6 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd dames en ik kijk alweer uit naar de nieuwe challenge van morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat ik in de top 3 zit.
  Wendy gefeliciteerd hoor.

  Gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toen ik de uitwerking van Wendyvoor het eerst zag vorige week, had ik direkt al het gevoel: dit wotdt de winnaar! En zie daar, het klopt. Ik vond de uitwerking ook super mooi.Gefeliciteerd,Wendy. Ik vind het ook leuk om bij de top drie te zitten.
  Gr. Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 4. van harte gefeliciteerd Wendy met je prachtige winnende kaart, heel origineel en Maaike en Anita met jullie resp. plaats 2 en 3, ook heel mooie kaarten, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wendy, meer dan terecht de winnares van deze lift, van harte Gefeliciteerd en ook die van Maaike en Anita zijn beeldschoon!! proficiat met de top 3 plek!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zag net de uitslag van de challenge na deze voorbij komen en dacht, hé ik heb die waar ik aan mee heb gedaan helemaal niet gezien. Dus ik terug zoeken en wat zie ik hier, ik heb gewonnen! Wow wat geweldig. Bedankt voor alle lovende woorden. Ik word hier erg vrolijk van!

  groetjes
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen