Pagina's

maandag 25 juli 2022

Uitslag Liftchallenge #171

Hallo liftende ladies!

Wat leuk dat er zoveel enthousiasme was voor de liftkaart, er deden heel wat dames mee aan onze challenge, een mooi rond getal! En dat terwijl het vakantietijd is, onze dank daarvoor! We zagen heel wat mooie achtergrondjes, kaders en stempels en allemaal zo anders. 

Natuurlijk hebben wij weer een top voor jullie gekozen, dat viel weer niet mee kan ik jullie zeggen. Deze toppers zijn het uiteindelijk geworden, in alfabetische volgorde:

Annie:

Zo leuk die kat met het belletje aan zijn staart en wat een mooie kleuren...en niet te vergeten de toepasselijke stempels! 

Carla:

Carla's kaart vonden wij alle drie echt prachtig met deze achtergrond en de schattig knuffelende beren.


Marjoleins kaart is ook al zo mooi, met deze zomerse achtergrond, waar die witte vlinder het zo goed op doet.Van harte gefeliciteerd met jullie top 3 plekje! Jullie mogen deze button meenemen voor je blog.


Eén van deze kaarten kozen we als winnaar en dat is de kaart van.....

CARLA

Gefeliciteerd!
Voor jou is deze button


Jij wint ook de prijs van Art Journey (Scrapheap).

Wil je even een mailtje sturen naar mkuppers@outlook.com?
Ik kan dan je naam en e-mail adres aan Carla (jouw naamgenoot) doorgeven en daarbij hoor ik natuurlijk heel graag of je mee wilt doen als gastdesigner een volgende keer!

Het is zomer ... en hoe! 

Cornelie,  Nicole en ik gaan even mee stoppen met het Liftchallenge blog, we wensen jullie een fijne zomer en heel graag tot 23 augustus!