dinsdag 27 maart 2012

Liftchallenge #13

Goedemorgen!!

Vandaag gaan we weer van start met een nieuwe liftkaart!
Deze kaart is van Wendy Mc.Kee.
Zij heeft inmiddels geen openbaar blog meer, dus hebben we geen link voor jullie.
Een lekkere vrolijke frisse kaart, waar je veel kanten mee op kunt!


Ook wij hebben natuurlijk weer ons best gedaan om een lift te maken.
Hier onze uitwerkingen;






We zijn benieuwd wat voor creativiteit jullie er op los laten!
Jullie kaart moet voor zaterdag 07 april 12.00uur gelinkt zijn!

Ook deze keer hebben we een prijsje. Een Rak-je samengesteld door Cornelie.



Heel veel plezier met het maken er van, dan beleven wij weer veel plezier met het bewonderen!

Groetjes Marjan, Nadine, José en Cornelie


maandag 26 maart 2012

Uitslag liftchallenge #12

Aan het aantal deelnemers te merken, was het een geslaagde liftkaart! Super leuk om te zien hoeveel mooie creaties er gemaakt zijn n.a.v. de kaart van Nichole Heady. Het was dan ook weer een mengelmoes in de top 5 van onze teamleden. Toch zijn we er weer uitgekomen. De volgende dames zijn in willekeurige volgorde de top 3:







Gefeliciteerd dames, wat een prachtige kaarten maakten jullie! Deze button mag op jullie blogs:


En dan nu -tromroffels....- de winnares van Liftchallenge #12 is....

Jolanda!

Jolanda, de volgende button is voor jou!


Voor deze challenge had Mina/Redscrap een superleuke prijs beschikbaar gesteld. Mina, nogmaals heel erg bedankt daarvoor! Jolanda, neem je contact op met mij (Nadine) via handmadewithlove@hotmail.nl? Dan stuur ik je door naar Mina voor het opsturen van je welverdiende prijs.

Voor alle andere dames, niet getreurd! Super bedankt voor het meedoen allemaal! Morgen gaat weer een nieuwe Liftchallenge van start! Dus hopelijk zien we jullie allemaal weer terug met nog meer prachtige creaties! Wij genieten er elke keer weer volop van!

Namens het liftteam:

Cornelie, Marjan, José en Nadine

dinsdag 13 maart 2012

Liftchallenge #12

Het was de vorige liftchallenge iets minder druk, toch werden we weer heel blij van de 21 ingezonden kaarten! En dat gaan we deze keer natuurlijk weer eens dunnetjes over doen, toch? Als het aan ons ligt wel. We hebben weer een mooie kaart uitgekozen waar jullie hopelijk weer borden vol inspiratie uit kunnen halen.

De kaart is van Nichole Heady, uitgezocht door Nadine. Nichole is dé vrouw achter Papertey Ink, een heel gaaf merk uit Amerika. Ze verkopen supermooie dies met bijpassende stempels! Op haar blog Capture the moment vind je geweldige voorbeelden van Nichole en het Papertrey Design Team.


Maar ons team kan er ook wat van, net als meeliftster van challenge #10 Jolande. Daarnaast heeft ook Mina een prachtige kaart gemaakt op basis van bovenstaand voorbeeld. Ze was zo lief de prijs voor deze challenge beschikbaar te stellen én een voorbeeldkaart te maken. Geniet...










Jolande






Jullie hebben tot zaterdag 24 maart 18.00 uur de tijd om ook zo'n mooi kaartje te maken. Moet lukken toch? En zoals we al aankondigden hebben we een leuke prijs gekregen van Mina. De winnares van liftchallenge #12 krijgt:


We zijn heel erg benieuwd naar jullie originele uitwerkingen. Heel veel succes!



maandag 12 maart 2012

Uitslag challenge #11

Goedemorgen allemaal!

Deze keer hadden we iets minder deelnemers, maar niet getreurd ... er waren weer prachtige kaarten te bewonderen. Het blijft altijd spannend wie we gezamenlijk als winnaars kiezen.
Deze keer zijn dat geworden in willekeurige volgorde :

Ellen:


Nathaly:

Marijke:



Gefeliciteerd dames! Jullie mogen deze button op je blog zetten. We hebben ons blog aangepast en dus hebben we ook nieuwe buttons voor de top 3 en de winnares. Er is ook een nieuwe voor op je blog als je wilt laten blijken dat je mee wilt doen met ons .


En de winnares mag deze button er ook bij zetten. En dat is deze keer Ellen! Gefeliciteerd!



Wil je mij (Marjan) even mailen over je prijs? Je kunt een setje kiezen uit mijn winkeltje of een naamstempel. Het mailadres vind je in de sitebar. Morgen zijn we weer terug met een nieuwe challenge. Vergeet vooral niet even te kijken en... om mee te doen!

Fijne dag en groetjes, Cornelie, Nadine, José en Marjan